Üröm, Kamilla u. 4/b.
H-P 9.00-18.00

Access Bars kezelés

Szeretnéd elengedni a fix nézőpontjaidat, a korlátozó mintáidat és hitrendszereidet? Az Access Bars® ebben ad segítséget.  Gyengéd módon feloldja az elakadásokat, és a stresszt. Éberség, tudatosság, ítélkezések nélkül.

Mi az Access Bars®?

Az Access Bars® egy speciális, fejen történő kezelés, amit a nagyobb tudatosság elérésére alkottak meg. A fejen, koponyán 32 Bars® pont fut körkörösen, és hosszanti irányban, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik. 

Az Acces Bars® kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőséged válik arra, hogy megváltoztathasd az életed, s meglásd, sokkal több minden lehetséges, mint hinnéd, ami által növekszik a tudatosságod.

Életünket kb.95%-ban tudattalan, automatikusan futó hitrendszerek határozzák meg, ezáltal nem látunk új lehetőségeket, s gyakran esélyt sem a változásra. Olyan ez, mintha hosszú áramszünet után felkapcsolnád a szobákban a villanyt, s meglátnád, hogy mi is van ott igazán, s meglátnád, hogy amit eddig hittél magadról, a világról, az nem úgy van.

Ma az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások által.

Mire jó az Acces Bars kezelés?

 • Gondolatok, bevett nézőpontok tisztítására, elengedésére.
 • Egy új, könnyedebb, örömtelibb élet megteremtésére.
 • Lehetőégeid tágítására új választások, lehetőségek befogadására.
 • Segít az ítéletektől és korlátozásoktól megszabadulni.
 • Stressz csökkentésére és mély relaxációhoz.
 • Oldja az érzelmi, mentális, fizikai és energetikai blokkokat.
 • Nagyobb tudatosság eléréséhez.
 • Nyugodtabb babaváráshoz.

Hogyan történik a Bars kezelés!

A kezelés masszázs ágyon fekve, nyugodt környezetben, ruhában történik. A kezelés során seítségül hívjuk az illóolajakat az érzelmekre kifejtett hatása miatt. Az Access Bars®️ kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, ha nem akarsz -ha igen, akkor erre is lehetőséged van, hiszen az Access Bars®️ ehhez is kínál eszközöket-, vagy talán nem is tudod, hogy mi is a gondod. Csupán kényelmesen lazítasz, és élvezheted a mély, békés relaxációt, vagy akár alhatsz is. 

 A fejen található 32 pont (pl. pénz, kontroll, kommunikáció, béke és nyugalom, szex, öröm, gyógyítás...stb) melyeknek gyengéd érintésével az agy hullámai lelassulnak hatva a Bars®️ pontokhoz kapcsolódó életterületekhez, feloldva az ott lévő negatív, eltorzult beragadásokat. Ezek a pontok tartalmazzák azokat a gondolatokat, érzelmeket, hitrendszereket, fájdalmakat, amelyeket elraktároztál.

A barok futtatásával erőfeszítés nélkül eltudod engedni azokat a blokkokat, amelyek eddig korlátoztak és így az ehhez kapcsolódó életterületeken új lehetőségek nyílnak meg számodra. Olyan mintha a törlés gombot megnyomnánk a számítógépen, vagy csinálnánk egy nagytakarítást a fejedben.

A BAR-jaid futtatása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és nem a múlt problémáival fogsz foglalkozni, hanem a jövőd teremtésével.

Neked való az Acces Bars®️ kezelés, ha:
 • feloldanád érzelmi, mentális, fizikai elakadásaidat, blokkjaidat szeretnéd kényelmesen, lazán elengedni úgy, hogy nem kell beszélned és átélned, belemenned a problémádba
 • szeretnél tudatosabbá válni életedben
 • túl sok a korlátozó belső beszéded („nem vagyok elég jó”, „nekem ez nem megy”, „a mi családunk erre nem képes” „ mi mindig szegények maradunk”…)
 • tágítanád a hitrendszered, és meg szeretnéd látni, hogy mi lehetséges még?
 • javítanál a kapcsolati rendszereden, az önképeden és az egész életeden

Mi várható a kezelés után?

Mindenki másként éli meg az Access Bars®️ kezelés, sok ember elalszik közben. Valakinek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás, ám többnyire minden alkalom után békesség, nyugalom ami várható és az, hogy a korábban hevesebb stresszt kiváltó ügyekre tisztábban tudsz tekinteni, így hatékonyabb tudod megoldani azokat és növekszik a tudatosságod. 
Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars kezelés, hogy kipróbálod saját magad! Minden ember más, másként reagál az Access Bars®️ kezelésre, és minél több kezelésen veszel részt, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot tudsz elengedni -hitrendszeredtől függően.

Vannak-e mellékhatásai?

Az Access Bars®️-nak semmiféle ismert mellékhatása nincs, nem fizikai, s nem gyógyító kezelés, csak nyerhetsz vele, legrosszabb esetben egy kellemes, mély relaxációt.

Mennyibe kerül a kezelés?

60 perc 20 000 Ft/alkalom

4 alkalmas bérlet: 65 000 Ft

Bejelentkezés itt:

Frekvenciaterápiás állapotelemzés és kezelés

A Healy frekvenciaterápiás eszköz, a beépített kvantumszenzor képes elemezni szervezetünk információs mezejét. Megtalálja, hol van zavar a testben vagy a lélekben, és egyúttal valós idejű frekvenciákkal képes  támogatást adni személyreszabottan. Cél nem a diagnoztizálás felállítása, hanem megtalálni azokat az életterületeket, ahol egyensúlytalanság alakult ki. 

Miként történik ez?

A készülékbe épített kvantumszenzor „letapogatja” sejtjeink állapotát és ha eltérést talál, időben jelez, még mielőtt a zavar elérné a szervet és a betegség szervi szinten jelentkezne!
Felméri mi történik aktuálisan a testedben, melyek azok a területek ahol egensúlytalanság alakult ki. Legyen szó hiányról vagy túlterhelésből adódó esetről. 
A rezonanciaelemzés megmutatja ilyen állapotban van az immunrendszer, a hormonrendszer, a női/férfi területek, emésztőrendszer, bőr, haj, csontrendszer, kiválasztó és légzőrendszer és a lélek területei. A csakrák elemzésével képet kaphatunk az energia-blokkokról.

Az aura elemzéssel legmélyebb bugyrainkba nyerhetünk betekintést.

A coaching elemzéssel mind a személyes területen, mind az üzleti életben előforduló kihívásokkal nézhetünk szembe.

A elemzés során nem csupán a hiányok felkutatása történik, hanem azonnali harmonizáló frekvenciák visszarezegtetésével segítjük az egyensúly helyreállását. 

Hogyan történik a felmérés?

Az eljárás egyszerű, gyors és fájdalommmentes. A telefonos aplikációval működő vezérlő bluetooth segítségével kapcsolódik a kvantumszenzort tartalmazó egységhez, ami a tényleges felmérést végzi.

Állapotfelmérés időtartama?
Körülbelül 1-1,5 óra.

Mit tartalmaz egy kezelés?

– Állapotfelmérést a Healy frekvenciaterápiás eszközzel
– Konzultációt (kérésre a kiértékelés elküldése e-mailben).
– Egyénre szabott javaslatokat, valamint az első kezelést a kóros folyamatok megszüntetésére. 
– Otthoni kezelés esetén lehetőség van készülék bérlésére vagy megvásárlásra.

Mennyibe kerül?

Állapotfelmérés ára: 10 000 Ft/alkalom

Készülék bérlés otthoni terápiára: 40 000 Ft/hó

Szeretném kipróbálni. Kapcsolatfelvétel itt:

A hivatalos kijelentés a Healy-ről:

“Európában a Healy a krónikus fájdalom, a fibromyalgia, a vázrendszer fájdalmai és a migrén kezelésére, valamint az elme betegségeinek – például depresszió, szorongás és kapcsolódó alvászavarok – támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A Healy összes többi alkalmazását nem ismeri el a hagyományos orvoslás a hagyományos orvostudomány fogalmai szerinti bizonyítékok hiányában.”

Ellenjavallatok:

A Healy használata mikroáramú elektródákkal nem ajánlott terhesség ideje alatt, epilepsziában szenvedőknek és  és beültetett pacemaker-rel élőknek. A Healy Cooil azonban számukra is lehetővé teszi a Healy használatát!

Egészségprogram

Szeretnél könnyed, harmónikus és boldog életet élni? Változtatni berögzült rossz szokásaidon? Ebben segít neked az EGÉSZSÉG PROGRAM Legtöbben csak akkor foglalkoznak az egésszégükkel, amikor épp annak hiányát érzékelik. Ami jól működik, az addig mindig természetes. A csodálatos regenerációval rendelkező szervezetünk, nagyon sokáig képes tünetek nélkül elviselni, azaz kompenzálni az őt ért negatív hatásokat. Amikor már jelez és megbetegít bennünket, akkor mindent elkövetünk, hogy mielőbb viszzakapjuk a régi énünket. Vannak akik a gyógyszerek gyors hatásában hisznek, és vannak akik természetes gyógymódoktól várják a csodát. Akkor tesszük a legjobbat a testünknek, ha nem tűzoltás szerűen próbáljuk megmenteni, hanem minden nap megadjuk számára a lehető legjobb feltételeket, hogy működni tudjon.

Az egészségprogram célja, hogy olyan napi rutinokat és szokászokat alakítsunk ki, ami támogató jellegű, segíti és táplálja testünket és szellemünket. Ezáltal boldog és harmónikus légkört teremthetünk családunk körében. Felelőségteljes és tudatos gondoskodás már nem csak a terapeuták privilégiumai, hanem bárki elsajátíthatja az alapokat és alkalmazhatja saját vagy családja tagjain. Egészségprogram természetes megoldásokra épülő szelíd megközelítése az egészség megőzsésnének vagy helyreállításának.  A Föld ajándékai az illóolajok, a természet doktorai a gyógygombák napi használatával valamint harmonizáló frekvenciák alkalmazásával megelőzhetjük és viszzafordíthatjuk a kóros elváltozásokat. Hosszú távon pedig egy jó befektetés az egészségbe.

Az EGÉSZSÉGPROGRAM keretein belül lehetőséged van:

Mi alkotja az EGÉSZSÉGPROGRAM gerincét?

 1. Aromaterápia: illóolajok alkalmazása
 2. Ganoterápia: gyógygombák és gyógynövények használata
 3. Frekvenciaterápia: harmonizáló rezgések 

Szeretnél változtatni az életmódodon, de nehéz egyedül nekiállni? Kapcsolódj be a programba, használd ki a lehetőségeket! Bármely utat választod, itt segítséget kapsz céljaid eléréséhez!

Kapcsolat

Wellness tanácsadás

baratnok.jpg

Személyre szabott egyéni megoldások.

Célom, hogy cseppnyi támogatást adjak azoknak, akik természetes megoldásokban gondolkodnak egészségügyi kihívásaikkal kapcsolatban, vagy egyszerűen preventív módon vágynak a megújulásra.

  

 Mi várható az ingyenes konzultáció során?

 • Kezdetben kérdések útján feltérképezem a hozzám forduló személyek problémáját és a hozzá kapcsolódó szokásrendszereket, sémákat.
 • Segítek megfogalmazni az elvárt eredményeket és célokat, amiket rövid illetve hosszú távon szeretnének elérni az adott problémájukkal kapcsolatban.
 • Legyen szó akut vagy krónikus helyzetről, mindig személyre szabott egyedi megoldásokat javaslok, figyelembe véve az egyén lehetőségeit és szándékait.
 • Rávilágítok, hogy milyen változtatásokra és terápiákra lehet szüksége az életmódban, táplálkozásban, mozgásban, gondolkodásban, ahhoz hogy mielőbb visszataláljon a testi-lelki egyensúlyához és mindez milyen anyagi megterheléssel járhat.
 • További együttműködés esetén közösen kiválasztjuk azokat a terápiás lehetőségeket és megoldásokat, amelyekkel azonosulva elindulhat az egyén a változás útján.

Hogyan vehetem igénybe az ingyenes wellness tanácsadást?

 1. személyesen Ürömön a kuckóban (2096 Üröm, Kamilla u. 4/b)
 2. online módon
 3. telefonon (+36304076133)

Keress bizalommal

Ismerd meg itt:  EGÉSZSÉG PROGRAMOT

Örömömre szolgál, ha inspirálhatok másokat a változásra és hozzájárulhatok szakmai tudásommal a legmegfelelőbb természetes út megtalálásához, hogy mindenki boldog, egészséges és teljes életet élhessen.

1. oldal / 2

Cookie-kat használunk

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek egy része nélkülözhetetlen az oldal működéséhez, míg mások az oldal és a felhasználói élmény javítását segítik (követő cookie-k). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a sütiket vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a webhely összes funkcióját.