Üröm, Kamilla u. 4/b.
H-P 9.00-18.00

healyfejlec2

Healy Resonance készülék

resonance

Mit tartalmaz a Healy Resonance csomag?

Programcsoportok:
Aranyciklus
Bioenergetikai Támogatás
Szakértői Program oldal
Bioenergetikai Harmónia 1
Bioenergetikai Harmónia 2
Mentális egyensúly
Meridiánok 1
Meridiánok 2
Csakrák
Fitnesz
Helyi stimuláció (I. programot tartalmazza)
Alvás
A három ereje

HealAdvisor modulok:
HealAdvisor keresési modul (ez a modul minden kiadáshoz az első héten ingyenesen hozzáadásra kerül)

HealAdvisor elemző modulok
HealAdvisor rezonanciaelemző modul

További programcsoportokra és modulokra is elő lehet fizetni. Erről bővebben az Előfizetési információk alatt olvashat .

Megjegyzés : A Healy Edition Individualized Microcurrent Frequency (IMF) programjai nem orvosi alkalmazások. Nem célja betegségek gyógyítása, kezelése, mérséklése, diagnosztizálása vagy megelőzése, nem vizsgálta át őket egy bejelentett szervezet, és nem képezik részét az MDD/MDR szerinti megfelelőségértékelési eljárásnak. Az ezeken az oldalakon található információk csak referencia és oktatási célokat szolgálnak. Nem szabad professzionális orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést helyettesíteni. Ilyen tanácsot mindig szakképzett egészségügyi szakembertől kell kérnie.

Ára: 1586,23 Euró 

Szállítás: 15,41 Euró 

Az ár 27 % áfát tartalmaz, és magyarországi szállításra vonatkozik.

Közvetlen vásárlás a magyar nyelvű webshopból itt:

Ismerd meg a többi Healy készüléket! Healy Professional

Az aranyciklus programjai: 

Ez a programcsoport Nuno Nina portugál terapeuta aranyfrekvenviáira épül. 7 programot tartalmaz, minden napra egyet javasolt futtatni. Ez a programcsoport a frekvenciaterápia alapja, testre lélelkre és szellemre ható programjaival.

Gold2Tiszta: Segíti a szervezetünk energeiamezejét megtisztulni a környzetben található mérgező anayagok vagy az egészségtelen étrend vagy egyéb hatások okozta szennyeződések kedvezőtlen hatásától.

Ápolás: Segíti a meggyengült bioenergetikai mezőnk egyensúlyhiányát helyreállítani. Ajánlott akkor használni, ha úgy érezzük, hogy a szervezetünk nagy kihívás előtt áll.

Egyensúly: Segít testünk különböző funkcióit egyensúlyba hozni. Segít egyensúlyba hozni a vesék, a keringés, a hormonok és a nyirokrendszer működését. Ez az egyensúly fontos a jó közérzetünkhöz.

Lét: Míg a Balance program segít a test működését egyensúlyba hozni, a lét a lelki egyensúlyt támogatja és segít visszanyerni érzelmi egyensúlyunkat.

Energia: A program neve önmagáért beszél. Testünknek nagy szüksége van energiára. Ez a program támogatja a testünket egészségügyi kihívás esetén is, fizikai és szellemi terheléskor energiát ad.

Lazítás: A mindennapi élet kihívásai sokakban stresszt okoz. Ezt a stresszt, ami egyensúlyhiányt okoz a testnek napi szintű lazítással (relaxálással) lehet legjobban leküzdeni. A Relax program ezt a lazítást támogatja.

Elengedés: Ez a program segít megszabadulni a fájdalomtól. Segít “elengedni” a fájdalmat, függetlenül attól, hogy a test mely részében érezzük azt. Támogatja a testet a toxinok kivezetésében.

Fájdalom/pszihé programcsoport: Program I.

Fájdalomnak számos oka lehet, valójában a szerevezetből érkező figyelmeztető jelzés, ami arra utal, hogy fizikálisan vagy lelkileg valami nincs rendben. Fájdalom sok esetben fizikai trauma és traumaelemek, szövetek savasodása, szövetek toxicitása a sejtenergia csökkenése vagy regenerálódás hiánya együtteséből adódó komplex entitás.
 Programcsoportban szereplő adott frekvenciák un. akut programok segítenek a fájdalom kezelésében.
A testi fájdalom hatással van az érzelmekre és a pszihére, míg az érzelmek és a pszihé egyértelmű befolyással van a fájdalomra. fajdalompszihe
Ez a  programcsoport képezik a Healy mint orvostechnikai eszköz jóváhagyásának alapját.

Krónikus fájdalom: krónikus fájdalmak enyhítése a központi idegrendszeren keresztül

Krónikus hátfájás: helyi enyhítés a hát területén jelentkező fájdalmaknál

Fog-állkapocs helyi: száj területén jelentkező fájdalom helyi kezelésére

Ízületek helyi: ízületi fájdalom enyhítése

Migrén: migrénes fejfájás kranális (fej felőli) kezelése 

Álmatlanság: alvásproblémák támogató kezelése a központi idegrendszeren keresztül

Depresszió: depresszió érzésének kezelése a központi idegrendszeren keresztül

Nyugtalanság: szorongás érzésének enyhítése a központi idegrendszeren keresztül

 Szellemi egyensúly programjai:

munka
Pszihoszomatika alapján az egyénnek lehetnek szellemi hiány okozta testi panaszai. Ezek hiányok számos olyan rendellenességhez vezethet, melyet mindanyian el akarunk kerülni: depresszió, szorongás,  függőség, neurózis. Bioenergetikai támogatás a szellemi (mentális) egyensúly megőrzéséhez.

Belső erő szisztematikus: önbecsülés érzése, bátorság, bizakodás, önbizalom, szorongás esetén

Érzelmi jóllét: érzelmi blokkok kezelése

Jó közérzet szisztematikus: bizakodás, remény-depressziónál, önbizalom, levertség esetén

Elégedettség szisztematikus: hosszab távú problémáknál, öntudatérzés egyensúlyának megteremtése, függőség és kompenzáció

Elégedettség akut: középpontunk megtalálása, szenvedély betegségnél, függőség, kompenzáció

Belső egység: újrakezdés, az élet elfogadása itt és most, fizikai teljesség érzésének újraszervezése

A lélek jólléte: neurózis, kényszerképzet esetén

Szellemi egyensúly akut: erős érzelmek harmonizálása, düh, félelem...

Meridiánok 1 és 2 programok: 

meridian2
meridian1
Hagyományos kínai orvoslás szerint a testünket energiavonalak hálózzaák be, s az életenergia (csi) ezekben a meridiánoknak nevezett csatornákban (energiavonalakban) áramlik. 
A kínai hagyomány szerint tizenkét fő csatorna van, és az egyes meridiánokhoz bizonyos funkcionális kör (szervrendszer) van hozzárendelve. A meridiánokhoz tartozó akupunktúrás pontok úgy fűzödnek a meridiánokhoz, mintha gyöngyöket fűztünk volna fonálra. A kívnai orvostudomány szerint az akupunktúrás pontok stimulálásával támogatni lehet az adott meridiánhoz tartozó szevet. 
Meridiánrenszert kutatva Dr. Reinhold Voll talált nyolc másodlagos meridiánt, amelyet hozzáadott az eredeti kínai rendszerhez. Ez a két programcsomport a Dr. Reinhold Voll féle meridiánokat tartalmazza. 

A bioenergetikai harmónia 1 és 2 programok:

Bioenergetikai egyensúlyt támogatják  a fizikális szervek és szervrendszerek harmonizálása révén. 
bioen1

bioen2

 Bioenergetika 1:

immunrendszer-hűtés-túlérzékenység

szem-hormonok-bél

idegek-rugalmasság-keringési rendszer

potencia-menopuza-menstruáció helyi

Bioenergetika 2:

gyomor/bél-baktérium-mandulák

máj

élelmiszerérzékenység-toxinok

fej-prosztata-tüdő

pajzsmirigy-ízületek/csontok-isiász helyi

Fitnesz programcsoport:

fitnessFittséget az a tény is jellemzi, hogy kiegyensúlyozottak és önmagunkkal kibékültek leszünk. A Healy Fitnesz programok ezért négy alapvető terület – izmok, teljesítőképesség, súly és ellazulás – holisztikus bioenergetikai támogatására koncentrál. Ez a kombináció így minden olyan embernek alkalmas, aki szereti a sportokat és idős koráig aktív akar maradni.

Tömeg: A salakanyagok eltávolításáért felelős szervek bioenergetikai stimulációja

Izom: A sejtek megújulásának bioenergetikai optimalizálása

Keringés: Az anyagcserét támogató vérellátás bioenergetikai szempontú segítése

Teljesítmény: Az életenergia energetikai aktiválása

Erő: A csont- és izomrendszer bioenergetikai aktiválása

Életerő: Az állóképesség mértékének bioenergetikai optimalizálása

Regenerálódás: A vitalitás bioenergetikai stimulálása

Mély ellazulás: A relaxációs fázis bioenergetikai optimalizálása

 Alvás programcsoport:

mentalisA kiegyensúlyozott alvásnak létfontosságú szerepe van a mindennapi regenrációban, és feltöltődésben, főleg akkor, ha a munkánkból adódóan sok stressz és feszültség ér bennünket. Ha nem alszunk jól és az éjszaka folyamán nem tudjuk kipihenni magunkat, az rövid távon állandó álmosságot, fáradtságot, figyelemzavart okozhat, hosszú távon pedig betegségeket – testi és lelki szinten egyaránt. Az alvás csoport programjai a mindennapi pihenésünket, feltöltődésünket támogatják. A Healy bioenergetikai támogatást nyújt egy hosszú nap vagy a mindennapi stressz után a gyors pihenhenéshez, és elősegíti a mély és pihentető alvást. 
A munkához tartozó programok (Aktivitás, Pozitív gondolatok, Egyensúly idegek, Fáradság, Kimerültség sziszt., Kimerültség akut, Extrém stressz) nem része ennek a kiadásnak!

Alvás szisztematikus: A delta állapotba (mély álom) való átmenet bioenergetikai optimalizálása

Zavart pihenés: A paraszimpatikus funkciók (felépülés, relaxáció) bioenergetikai előmozdítása

Kiegyensúlyozott alvás: A mély álom fázis egyensúlyának bioenergetikai helyreállítása

Finom áramlás: Bioenergetikai aktiválás a testben jelentkező ionos mozgáson keresztü

Csakrák

Testünk hét fő csakrája a gerincoszlop mentén helyezkedik el. A csakrákat azonban leginkább úgy jellemezzük, mint olyan energiaközpontok, amelyek képesek begyűjteni a kozmikus energiákat. A csakrák finom értelmezésén túl a fő csakrák fizikailag is társíthatók azokkal szervekkel és mirigyekkel, amelyekkel feltételezhetően kapcsolatban vannak. Mindegyik csakra energiát ad a szerveknek és mirigyeknek, és energetikailag támogatja azokat. A Healy Csakra programok célja ezeknek a központi energiaközpontoknak (csakráknak) a bioenergetikai megerősítése és azok természetes egyensúlyának helyreállítása. 
csakrak

Korona csakra: tobozmirigy, korona csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és a felsőbb énhez való kapcsolódás

Harmadik szem csakra: agyalapi mirigy, harmadik szem csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az ösztönös megérzés erősítése

Torok csakra: pajzsmirigy, torok csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az építő jellegű kommunikáció előmozdítása

Szív csakra: csecsemőmirigy, szív csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és 

Napfonat csakra: hasnyálmirigy, napfonat csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az önbizalom erősítésea kiegyensúlyozott empátia stimulálása

Szakláris csakra: ivarmirigyek, szakrális csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és a kreativitás stimulálása

Gyökér csakra: mellékvese, gyökér csakrához tartozó témák energetikai harmonizálása és az alapvető bizalom aktiválása

Három ereje

Programcsoport 3×3 programot tartalmaz. Az első hármast kifejezetten nehéz időkre ajánlják. A második mármast olyan frekvenciák alkotják, amelyeket a nagy “frekvencia úttorők” alkottak, kiegészítve a Healy személyre szabott frekvenciáival. A harmadik hármas az ősi ajurvéda elemeit (tridosa) tartalmazza digitális formában. Ezt a programcsoportot érdemes beiktatni a hétköznapi használatba, méghozzá temarikusan. Első három héten a bioenergetikai csoport három programját használjuk úgy, hogy hétfőn lefuttatjuk a konfliktus egyensúlyt, szerdán a védelmi támogatást, pénteken a barátságos környezetet. A következő három hétbben ehhez hasonlóan az univerzális frekvenciák programjait futtassuk – szintén hétfőn, szerdán és pénteken, majd az utolsó három héten a digitális ajurvéda programjait. 9 hét elteltével megtapasztalhatod a végbemenő változásokat. Ezek után a kiválasztott programokat tetszőlegesen is lehet használni.
1. Bioenergetic rebalance (bioenergetikai egyensúly):
  • Conflict balance: konfliktus egyensúly 
  • Defense support: védelmi támogatás 
  • Friendly Flora: barátságos környezet
2. Universal frequencies (univerzális frekvenciák)
  • Classical physical: klasszikus fizikai
  • Classical energetic: klasszikus energetikai
  • Zapper protocol: Zapper protokol
3. Digital Ayurveda (digitális ajurvéda)
  • Kapha: víz és  a föld (vaskosabb alat, emocionális, nem szeretia  változásokat, gyarapító, létrehozó)
  • Pitta: tűz és a víz (jól fejlett izomzat, vezető típus, hajlamos a haragra, fejlett intelektus, érzékeny a melegre)
  • Vata: levegő és éter (sovány fizikailag aktív de hamar kifárad, beszédes, fejlett intelektus, nehezen dönt, figyelme gyorsan elterelődik)

Elemző modulok

Az elemző modulok arra lettek tervezve, hogy a kliensek információs mezőjében analízist végezzenek. A kapott eredmény megmutatja, hogy a kliens jelenleg mivel rezonál legjobban. Az elememzés után lehetőség van pár percben visszarezegtetni a harmonizáló frekvenciákat a bioenergetikai mezőbe. 

Resonance analízis:

A rezonancia (resonance) analízis a TimeWaver technológiát alkalmazza, az információs mezőnkben végez elemzést. Az analízis segít meghatározni, hogy egy adott időben, mely Healy programokkal vagyunk a legnagyobb rezonanciában, ezáltal segít kiválasztani, hogy melyikre van leginkább szükségünk, azaz a kezelőalkalmazásban épp melyik programot javasolt lefuttatni. Ezen felül további adatbázisokból is nyerhetünk információt, mely nagy segítség lehet az önismereti úton.

Healy programok analizálása:

 Az összes Healy kezelőprogram analizálható, így könnyen ki hehet választi, hogy mely programokra van szükségünk.

Egyéb analizálható adatbázisok:

Bach virág esszenciák: 39 bach virág + illóolaj, drágakő és orchidea ajánlás

Vitálanyagok, mint aminósavak, vitaminok, nyomelemek: 76 komponens

Kreatív homeopátia – psziché: 348 eset közöl választ

Ausztrál bokros virág esszenciák: 68 virág az adatbázisban

Alaszkai drágakő elixírek: 48 drágakő

I Ching: 64 kínai jósjel

Schüssler sók: 27 só 

Két ajándék minden Healy vásárlás mellé:

1. Megrendelés után két héttel “meglepetés” ajánékba kapja mindenki a HealAdvisor kereső applikációt, amelynek segítségével konkrét testi-lelki állapotra lehet programokat keresni. 

2. Bioenergetikai támogatás programcsomag, amely jelenleg két programot tartalmaz: a bioenergetikai fellendítés (boost) és a koherencia programokat. A bioenergetikai fellendítés programot 2020. tavaszán, a covid járvány kezdetén fejlesztették, hogy segítsen ellenállóbbá válnunk. A koherencia programot pedig 2021. elején, hogy megerősödjön a kapcsolatunk a természettel, a minket körülvevő világgal, s ezáltal könnyebben megbirkózzunk az élet kihívásaival. Más szóval hívhatjuk ezt úgy is, mint a feltétel nélküli szeretetet.

Közvetlen vásárlás magyar nyelvű webshopból itt: 

Ha segítségre van szükséged, írj az iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy hívj a+36304076133 telefonszámon!

Megjegyzés : A Healy Edition Individualized Microcurrent Frequency (IMF) programjai nem orvosi alkalmazások. Nem szolgálnak betegségek gyógyítására, kezelésére, enyhítésére, diagnosztizálására vagy megelőzésére, nem vizsgálták felül őket egy bejelentett szervezet, és nem képezik részét az MDD/MDR szerinti megfelelőségértékelési eljárásnak. Az ezeken az oldalakon található információk csak tájékoztató és oktatási célokat szolgálnak. Nem szabad a professzionális orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést helyettesíteni. Ilyen tanácsot mindig szakképzett egészségügyi szakembertől kell kérnie.

Cookie-kat használunk

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek egy része nélkülözhetetlen az oldal működéséhez, míg mások az oldal és a felhasználói élmény javítását segítik (követő cookie-k). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a sütiket vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a webhely összes funkcióját.