A koriander egy friss és aromás fűszer- és gyógynövény, amelyet már évszázadok óta előszeretettel használnak. Közkedvelt konyhai fűszer: egy leheletnyi koriandermag esszenciális olajjal bármilyen ételt új köntösbe bújtathatunk!
Részletes termékadatlap letölthető: ⇒ITT
Legfőbb felhasználás
- Bélszél, hányinger
- Magas vércukorszint és cukorbetegség
- Viszkető bőr, kiütés
- Ízületi fájdalom
- Neuropátia
- Étvágyhiány
- Ételmérgezés, hasmenés
- Testszag
- Energiahiány, idegi kimerültség
- Érzelmi egyensúly
Alkalmazási módok
- Ételízesítés. Az esszenciális olajok hatóereje sokkal intenzívebb, mint a szárított fűszereké vagy egyéb aromáké, így már a legcsekélyebb mennyiségben alkalmazva is szédületes ízhatást képesek kölcsönözni az ételeknek. Ha tehát főzés közben rozmaring esszenciális olajat használ, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazza: mártsa egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverje a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverte az ételben, kóstolja meg, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.
- Kiadós étkezések után fogyasszon el egy csepp koriandermag esszenciális olajat.
- Curryvel ízesített ételeihez adjon egy csepp koriandermag esszenciális olajat is, hogy még intenzívebb, pezsdítőbb ízhatást érjen el.
Jól keverhető
Gyömbér, Szegfűszeg, Boesmenta, Neroli
Megtalálható az alábbi doTERRA szabadalmaztatott keverékben
ZenGest,
Biztonság
Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést.
VÁSÁRLÁS