Az elmúlt évszázadok során a korianderzöld számos használati módjáról és jótékony hatásáról készültek feljegyzések. Főzés közbeni használata számtalanféleképpen variálható! Egy szempillantás alatt üdítő és ízletes csavart vihet vele a legkülönbözőbb húsételekbe, salátákba, mártogatós szószokban vagy akár „stir fry” jellegű ételekbe. Ezzel az egyedülálló, fűszeres ízzel garantáltan bármilyen ételt feldob!
Részletes termékadatlap letölthető: ⇒ITT
Legfőbb felhasználás
- Nehézfém méregtelenítés
- Bélszél, puffadás, szorulás
- Allergia
- Máj és vesetámogatás
- Gombás, bakteriális fertőzés
Alkalmazási módok
Ételízesítés
- Többé nem kell korianderzöldet aprítania; egyszerűsítse le a főzési élményt, és használja inkább a növényből kivont esszenciális olajat.
- Az esszenciális olajok hatóereje sokkal intenzívebb, mint a szárított fűszereké vagy egyéb aromáké, így már a legcsekélyebb mennyiségben alkalmazva is szédületes ízhatást képesek kölcsönözni az ételeknek.
- Ha tehát főzés közben korianderzöld esszenciális olajat használ, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazza: mártsa egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverje a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverte az ételben, kóstolja meg, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.
Jól keverhető
Teafa, Bazsalikom, Citrom
Megtalálható az alábbi keverékben
Zendokrine, PasTens, Purifi
Biztonság
Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést.